Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sims 2 és sims 3 vámpír

Ha szeretnél egy vámpírt a játékodba , de ha nem tudod hogy melyik kiegészítőben találod akkor itt most leírom nektek

Kiegészítő neve :

Sims 2 - Éjszakák

pcg_sims_2_ejszakak_kieg.jpgEbben a kiegészítőben csinálhatsz vámpírt.

 este menj el egy belvárosi helyre és ha találkozol egy vámpírral ( nekem még nem sikerült) provokáld ki a vámpírtól a harapást.

(kódos módszer)
írd be a titkos menü kódot , Tartsd lenyomva a Shifft fillentyűt, kattints rá a kiszemelt simre és válaszd a make Vampire opciót!

Ha megunod a vámpír életet akkor :

visszaállíthatod a Cure Vampire opcióval.

 ha nem akarsz kódot használni :

javasasszonytól vásárolj VAMPRICOLLIN-D nevű italt, idd meg és kész!

A másik kiegészítő neve :

the_sims_3_leszall_az_ej.jpgSims 3 - Leszáll az éj

A Simek átbulizhatják az éjszakát a The Sims 3 kiegészítő csomagjával!

Élő módban

 Még mindig nem lehet a tengerben úszni.
 Lehet saját együttesed. Felléphettek, kirúghatod a tagokat.
 Több új romantikus opció lesz pl. tegyen egy lépést valaki felé.
 Lehet csoportokat alkotni és együtt lógni. Lesz ismét romantikus csoport is (mint az Éjszakákban a randinál).
 Lesznek NJK-k által szervezett bulik, amiket tönkre is lehet tenni.
 Lehet inast fogadni.
 A tinik is mehetnek klubokba.
 Az italtól függ, milyen hatással van a Simedre, de erről többet nem árulnak el.
 Sok új recept lesz a bárok miatt, illetve lesz kajás kocsi. Lehet venni csirke szárnyat (hot wings).
 Lehet beszélgetni és iszogatni a bárban, miközben ülsz.
 A mixer tud saját ital keverni, amit elnevezhet és elmentheti a receptjét, hogy később is felhasználhassa.
 A legjobb bulik színhelyét minden este egy piros pötty jelöli a térképen, ezen kívül megtudhatod az újságból is a helyszínt, illetve ha másokkal pletykálsz. 
 A Simek táncolhatnak az asztalon.
 Az italoknak különböző hatásai lehetnek: eltűntetheti az összes rossz hangulatjelet, vagy a Simedet gyorsabb tanulásra is sarkalhatja.
 Fogadhatsz inast is, bére 1200$/hét.
 Lesz a játékban mozgóárus.

 
Az aluljáróban játszhatsz borravalóért.

Vámpírok

 Ha a Simed jó kapcsolatban áll egy vámpírral, megkérheti őt, hogy változtassa át.  A vámírok vért fognak inni. Ezt termeszthetik, de más Simek véréből is ihatnak.  Mások lesznek a szükségleteik, és nappal alszanak. A vámpirizmus a családban marad: két vámpírnak vámpír gyermeke születik majd. Ha csak az egyik szülő vámpír, akkor a gyerek vagy ember, vagy vámpír lesz. Félig vámpír simek nem lesznek. 
  Öregednek, de nagyon, nagyon lassan. Nagyon sokáig maradnak fiatal felnőttek illetve felnőttek.
 Kimehetnek a napra, de csak saját felelősségedre. Jobb, ha nem sűrűn teszed ki őket ennek. Nem halnak meg, de elvesztik az erejüket és meg kell várniuk, amíg a hólyagok eltűnnek a testükről.
 Meghalhatnak a szomjúságtól, ez a szükségletük azonban vérplazma csomagokkal, vérgyümölccsel és más simekből történő ivással kielégíthető. Éhség szükséglet külön nem lesz.
 A vérgyümölcsöt illetve a magját meg lehet vásárolni.
 Olvasnak mások gondolataiban, kísérthetnek másokat és nagyon gyorsan nagyon erőssé válhatnak.
 A vámpír gyerekeknek is kell iskolába járniuk.
 Gyakorlatilag az éhségen kívül bármiben meghalhatnak.
 Az életgyümölcs ugyanúgy hatással van rájuk, mint a normál simekre.
 Új ágy áll rendelkezésükre, mely elég kísértetiesre sikerült, de nem koporsó lesz. Hagyományos ágyat és az új vámpír oltárt használják.
 Nincs külön ruha a vámpírok számára, viszont nagyon sok új érkezik a kiegészítővel.
 Nincs külön vámpír vérvonal, a személyiségjegyeiket és képességeiket genetikusan örökítik.
 A vámpír simeknek saját bőrtípusa lesz (ez a családkészítőben nem elérhető). Nem fog csillogni, halovány lesz és igazán e világon kívüli.
 Bájital segítségével ki lehet gyógyulni a vámpírságból.
 A vámpírok modern vámpírok, nem pedig gótikus stílusúak. Különleges cselekvésekre képesek.
 A halott vámpíroknak új szelleme van.
 A vámpírokra valahogyan hatással van a fokhagyma.
 Lesz rejtett vámpír bár.
 Különböző animációk lesznek, ha egy vámpír szívja a véredet, attól függően, milyen jó a kapcsolatotok.
 A vegetáriánus vámpírok plazma gyümölccsel csillapítják szomjukat.
 A szomjúság szükséglethez hangulatjelző is társul, és ha nem elégíted ki időben, akkor a Simed meghal.
 A vámpírizmus génje recesszív, addig nem tudhatod, hogy gyermeked rendelkezik-e vele, amíg a fiatal felnőtt kort el nem éri. (Két vámpír szülőnek vámpír gyermeke lesz, vámpír-nem vámpír kapcsolatból csak később derül ki.)
 A legelitebb vámpírklub neve Plasma 501, és össze kell barátkoznod egy vámpírral ahhoz, hogy bejuthass.
 Nagyon gyorsan eljuthatnak a város egyik végéből a másikba, mindezt különösebb erőfeszítés nélkül.
 A napfényen kicsit füstölnek és panaszkodni kezdenek a melegről.
 A vámpír bár nagyon sötét lesz, néhány vörös lámpa világítja majd meg.
 A vámpírok vásárolhatnak vérplazmát a kórházban.

Hírességek és paprazzik

A színészek szerepelhetnek majd sorozatokban, ami egy jól fizető állás lesz. A sztárokkal természetesen paparazzik is járnak, akik botrányogokat robbanthatnak ki, és lehetetlenné tehetik mások életét. A sztárok lehetnek kedvesek a paparazzikkal, de menekülhetnek is előlük, azonban így is, úgy is könnyedén felfedhetik a féltett titkokat. 
 A paparazzik a sztár simek után lopakodnak, hogy fényképeket tudjanak csinálni. Csak NJK-k, a Simed nem vállalhat ilyen állást.
 Van külön sztár részmunkaidős állás, csak sztárok gyermekeinek.
 Ha bemész egy szórakozóhelyre, nyisd ki a szemedet és ismerkedj a sztárokkal - könnyen felismerhetően a sárga csillagról a fejük felett. Beszélgess velük és részesülj az őket körülvevő csillogásból. Ha elég magas sztár-státusszal rendelkezel, akkor hozzáférhetsz a hídon túli lakótelephez, ahol óriási házak találhatóak az alacsonyan fekvő hegyekben. Az előbbre jutást segítheti az is, ha Simed gazdag.
 A sztárok nem csak az exkluzív klubokba nyerhetnek belépést, hanem az ingyen ital is kijár nekik.
 A sztárok gyerekei lehetnek híresek vagy nem híresek, célszerű már gyermekkorban elkezdeni autogrammokat osztani, ha híressé szeretnéd tenni.
 Lefizetheted a paparazzit.

 

Zenekarok

 Egy hosszabb leírás jelent meg a zenekarokról. Íme:

Egy együttesben játszani és a rocksztárok csillogó életét élni - olyan álom ez, amelyet egykor mindannyian dédelgettünk. Csakis ez lehetett az oka, hogy a botfülünk és fahangunk ellenére is összeálltunk a legjobb barátainkkal, és a szüleink garázsában zenéltünk, az őrületbe kergetve az ősöket és a szomszédokat... Sose bánd, hogy a hírnévhez vezető utat lerobbant krimók és rosszul fizetett haknik szegélyezik! A The Sims 3 csapatában mindannyian nagy lelkesedéssel várjuk, hogy kipróbálhasd magad a színpadon, és simjeid megvalósíthassák a rock and roll álmot.

A hivatásos bandatagok karrierága rendkívül rugalmas, és lehetőségek garmadáját kínálja a The Sims 3 Leszáll az éj kiegészítő csomag játékosainak. Vásárold meg a négy rendelkezésre álló hangszer valamelyikét, és simed már el is kezdhet kalákában zenélni - a jazz-zenekaroktól a rockbandákig bármibe beléphet, kedve és ízlése szerint.  Nagybőgőzhet, dobolhat, játszhat szintetizátoron vagy zongorán. Előtte azonban legalább egy kicsit el kell sajátítania a kiválasztott hangszer kezelését, mert hiszen miféle zenekarvezető az, aki nem tud még skálázni sem? Ha pedig egy picit már konyít a zenéléshez, ideje tagokat toborozni!

 Alapíts együttest simed családtagjaival, lakótársaival, barátaival, vagy akár a szomszéddal! A bandával simed új dalokkal bővítheti zenei repertoárját - a kottákat a könyvesboltban vásárolhatja meg. Annak érdekében, hogy bárki is fellépésekre hívjon benneteket, a zenekarnak legalább négy taggal kell rendelkeznie. Ha szigorúan csak a saját örömötökre játszotok, akár 2-4 taggal is a húrok közé csaphattok, nincs megkötés. A saját együttesben az az egyik legjobb, hogy vicces, őrült neveket választhatsz magatoknak: lehettek például a Loncsos Lámák vagy a Szplínretikulációk. Annyiszor átnevezheted a bandát, ahányszor csak akarod, de akár használhatod azt a nevet is, amelyet mi adtunk a csapatnak. Az együttes vezetőjeként simednek hatalmában áll útilaput kötni a bandatagok talpára, amikor csak így látja jónak. Azonban jobb, ha felkészülsz a következményekre: a barátságai könnyen megsínylik ezt!

Az együttes pályafutásának a kezdetén háromórás fellépésekre hívják majd őket a város kevésbé elegáns bárjaiba - gondoskodj róla, hogy simed időben odaérjen a helyszínre! A banda többi tagja ott várja majd. Akkor is érdemes lesz rendszeresen próbálnotok, ha már folyamatosan kapjátok a fizetett fellépési lehetőségeket. Erre bárhol, bármikor sort keríthettek: csak hívd fel a többieket, akik azonnal félbehagyják majd, amit csináltak, és rohannak is gyakorolni. Zenélés közben kedvedre váltogathatod a stílusokat. Jazzt játszotok, netán bluest? Az örömzenéléshez akár nyolc sim is csatlakozhat, attól függetlenül, hogy tagjai-e az együttesnek.

Nem szükséges, hogy simed a bandának szentelje az egész életét. Ha úgy tartja kedved, megtarthatod a munkáját például a filmiparban, hogy a munkaidején kívül keríts sort a próbákra. Annak sincs azonban akadálya, hogy hivatásszerűen zenéljen: vetesd nyilvántartásba a városházán egyéni vállalkozóként, és segítsd, hogy az együttessel kezdő zajkeltőkből legendás bandává válhassanak! A siker egyetemes fokmérője a borravalókból és fellépésekből befolyó simoleonok összege, húzzatok hát bele!

 Bridgeport városában számos helyen nyílik fellépési lehetőség a feltörekvő zenészek számára: minden egyes szórakozóhely rendelkezik saját színpaddal. Hubert Hörpintője az egyik kedvencünk Bridgeport számtalan vendéglátóhelye közül. Ez volt a játék egyik legelső létesítménye, a tipikus bár a sarkon: kicsit lepukkant, de kényelmes és otthonos, neonfényekkel és darts táblákkal. A szórakozóhelyek választéka meglehetősen színes, különféle stílusú klubokban és bárokban játszhattok. Sőt, simed akár be is dobhat egy hangszert az eszköztárába, és megcélozhatja a legközelebbi metrómegállót, ahol borravalóért muzsikálhat.

 Zenészként dolgozni vagy egy együttes tagjaként munkálkodni a sikerért - ez csak kettő a hírnévért folytatott küzdelem számos módja közül. A sztársátusznak azonban ebben az ágazatban is megvannak az előnyei: egy rajongód megajándékozhat egy versenyzongorával, netán egy spéci díszítésű, erősítővel felszerelt elektromos gitárral, amelyek igazán egyedivé varázsolják simed együttesének megjelenését.

 Akármelyik zenei stílus áll a legközelebb simed szívéhez, új öltözékek és kiegészítők széles választéka várja, a szakadt rockerszerkótól az elegánsabb darabokig: többek között bőr karkötők, vad indie mellények és vicces szódásszifon szemüvegek! A tetoválásokról se feledkezzünk meg - minden magára valamit is adó rocksztár tudja, hogy a tinta tesz csak igazán hitelessé.

 Látod? Nem is olyan nehéz rocksztárrá válni. Legalábbis a simjeid számára. Csapj a húrok közé!

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 118258
Hónap: 956
Nap: 36